![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Traditionele branding met individuele blend Voor de Caffé Diavolo gebruiken we uitsluitend met de hand gesorteerde, fijnste koffiebonen uit de beste teeltgebieden van de wereld. Drie uitgelezen Arabica- en een Robustasoort worden, elk soort apart en volledig individueel, gebrand. Door het traditionele langdurige brandproces worden de bonen, bij ongeveer 200°C, gedurende 15 tot 25 minuten voorzichtig veredeld. Behoedzaam worden ze aan de lucht afgekoeld en krijgen zo voldoende tijd zich te ontvouwen. Nu worden de gebrande bonen exact gewogen, fijn afgestemd en voor de onvergelijkbare smaakrichting gemengd. Het sensibele, voorzichtige brandproces en de individueel gecreëerde blend karakteriseren deze volmaakt temperament- en karaktervolle Caffé Diavolo en garanderen zijn uitstekende verdraagbaarheid. Fris gebrand, als hele bonen verpakt. Wij bemoedigen u: Experimenteer, kies zelf “uw” maalgraad en laat u zich betoveren door de fijne nuances in de smaak. |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Impressum |
|